Home General ANUNȚURI POSTURI VACANTE

ANUNȚURI POSTURI VACANTE

916
0
  • Spitalul Orășenesc Hârlău anunță disponibilitatea de a angaja medici în următoarele specialități: Medicina internă și ATI – pe perioada nedeterminată și Boli infectioase si Pediatrie – pe perioadă determinată. Dacă sunt medici interesați doar pentru activitate în linia de gardă, în cadrul acestei unităţi medicale, există două linii de gardă profil medical și chirurgical. Relații suplimentare pot fi solicitate la: tel. 0232720300 interior 15 – Biroul RUNOS, tel. 0740215264 – Manager Lungu Liliana Mirela sau tel. 0755010807 – Director medical interimar dr. Iliev Albina Mihaela.

 

  • Spitalul Municipal “Anton Cincu” Tecuci anunță disponibilitatea de a angaja medici în următoarele specialități: Neonatologie, Medicină de Urgenţă, Obstetrică Ginecologie, Neurologie, Cardiologie, Oftalmologie și Radiologie. Medicii doritori de posturi vor beneficia de sprijin în decontarea navetei/chiriei. Dacă sunt medici interesaţi doar pentru activitate în linia de gardă, în cadrul acestei unități medicale, există linii de gardă în specialitățile: pediatrie, obstetrică ginecologie şi medicină internă, sens în care se pot încheia contracte individuale de muncă pentru activitate în aceste linii de gardă. Relaţii suplimentare pot fi solicitate la tel. 0236.812440 interior 1037 – Biroul RUNOS, sau tel. 0752.260741- manager Sima Mihaela.
  • Spitalul General CF Paşcani aduce la cunoștință vacantarea pe perioadă determinată a postului de medic ATI din unitate. Se dorește identificarea unor medici specialişti ATI fără post, în vederea angajării prin contract prestări servicii, până la ocuparea postului prin concurs.
  • Spitalul Municipal Orăştie anunță disponibilitatea de a colabora cu medici cu specialitătile: medicină internă, radiologie-imagistică medicală şi medicină de urgenţă, care doresc să colaboreze cu Spitalul Municipal Oraștie, având în vedere deficitul de medici confirmați în specialitățile anterior menționate cu care se confruntă unitatea sanitară în această perioadă.  Date de contact: Str. Pricazului nr. 16, Orăștie, jud. Hunedoara
Previous articleBULETIN INFORMATIV DSP IAȘI – 28.02.2023
Next articleBULETIN INFORMATIV DSP IAȘI – 01.03.2023