Home Achiziții Operatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru...

Operatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru achizitia de Truse/Kituri/seturi de recoltare si mediu transport viral VTM, inclusiv COVID

934
0

Truse/Kituri/seturi de recoltare si mediu transport viral; cantitate = 25.000  kit-uri

Descriere: Truse/Kituri/seturi de  recoltare si mediu transport viral – kit de recoltare si transport pentru virusuri, inclusiv virusul Covid 19; kit-ul trebuie sa contina 2 tampoane/bete-swab pentru recoltare nazofaringiana si orofaringiana si un flacon cu 2-3 ml mediu de transport. Tampoanele trebuie fie sterile, flexibile, din polyester, sa aiba punct de rupere marcat pe tija iar grosimea tijei tamponului maxim de 2 mm.

Trusa/Kit-ul/ setul de recoltare si transport probe biologice trebuie sa aiba urmatorul continut:

  • 1 tampon de recolta exsudat nasofaringian care sa prezinte tija efilata spre varf  si o incizura pentru a fi rupt cu usurinta;
  • 1 tampon steril, flexibil din Dacron sau polyester de recolta exsudat orofaringian, grosime maxima de 2 mm, sa aiba punct de rupere marcat pe tija;
  • 1 flacon/ eprubeta cu 2-3  ml mediu de transport ce are in compozitie antibiotice si antifungice pentru prezervare virusuri.

Varful ambelor tampoane trebuie sa fie  din vascoza.

Ambele tampoane trebuie sa fie flexibile, de tip flack, trebuie sa prezinte un punct de rupere pozitionat, astfel incat sa fie eliminat  riscul de a compromite sterilitatea probelor; punctul de rupere trebuie sa fie pozitionat, astfel incat dupa rupere, ambele tampoane cu recolta sa poata fi introduse si inchise ermetic in recipient/eprubeta cu mediu viral, in conditii de siguranta.

Materialul din care este confectionat tamponul trebuie sa fie flexibil si sa permita ruperea manuala fara a fi necesara interventia unui obiect taietor  (foarfec, cutit, cutter).

Cele 3 componente ale kit-lui, obligatoriu trebuie sa fie intr-un singur ambalaj sigilat.

Tubul trebuie sa aiba eticheta pe care se inscriptioneaza numele pacientului si data recoltarii. Mediul de transport viral trebuie sa aiba  o formula ce asigura colectarea, transportul si stocarea pe termen lung a virusurilor, fara a afecta valabilitatea si virulenta probei virale, conform recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Stabilitatea  probei in mediul de transport trebuie sa fie de aproximativ 48 ore la temperatura mediului ambiant, respectiv de pana la 72 ore la temperatura de 2-8°C.

Mod de ambalare: Trusele/Kiturile/seturile de  recoltare si mediu transport viral vor fi ambalate in cutii cu cate maxim 50 de bucati truse/kituri.

Produsele vor fi insotite de: – Declarație de conformitate CE a producătorului pentru produsulele ofertate si/sau Certificat de conformitate CE emis de un organism notificat – in limba romana si  Aviz de funcționare eliberat de Ministerul Sănătății/ ANMDMR.

Ofertantul va specifica:

  • prețul unitar în lei, fără TVA si pretul total fara TVA, si va include toate costurile aferente livrării produselor,  inclusiv transport sau alte costuri complementare, adiacente livrării;
  • specificatii tehnice ale produselor ofertate, precum si avizele, autorizatiile detinute pentru fiecare dintre ele;
  • Termenul de livrare, la adresa autoritatii contractante, va fi mentionat în zile lucratoare. Livrarea produselor va fi însoţită de: Declaratie de conformitate/ certificat de conformitate CE si/sau Aviz de funcționare eliberat de Ministerul Sănătății/ ANMDMR.
  • Garantia produselor incepand cu data receptiei acestora. Autoritatea contractantă are dreptul de a notifica imediat furnizorului orice defect de fabricație sau de funcționare, în scris, telefonic, pe e-mail sau pe fax, orice plângere sau reclamaţie ce apare în legătură cu această garanţie. La primirea unei astfel de notificări, furnizorul are obligaţia de a înlocui produsele neconforme, fără costuri suplimentare.

Oferta tehnica si financiara poate fi transmisa pe email: achizitii@dspiasi.ro,   secretariat@dspiasi.ro sau la sediul DSP IASI, str. Vasile Conta, nr. 2-4, pana la data de 14.05.2021.

Previous articleAnunț concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de natură contractuală, cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, la Compartimentul evaluare risc din mediul de viață și de muncă – colectiv medicina muncii și igiena colectivităților de copii și tineret, din cadrul DSP Iași
Next articleOperatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru achizitia de Materiale sanitare- echipamente de protectie