Home Achiziții Operatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru...

Operatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru achizitia de Materiale sanitare- echipamente de protectie

878
0

1. Masti faciale de uz medical, simple, cu elastic; cantitate = 6.000 buc

Descriere:   Masti faciale de uz medical,  de protectie, simple  –  dispozitiv medical de protectie, de unica folosinta,  pentru fata. Materialul din care sunt confecționate măștile să fie nețesut, să includă un strat de filtrare lipit sau poziționat între straturile de material, să aibă 3 straturi și minim 3 pliuri; produsul nu trebuie să se rupă sau să se destrame în timpul utilizării.

Mastile vor avea sistem de prindere cu elastic dupa ureche si trebuie să se poziționeze cât mai aproape de nasul, gura și obrazul purtătorului.

Cele 3 straturi au urmatoarele caracteristici:

  • 1 strat exterior netesut (100% polipropilena);
  • al 2-lea strat de mijloc – material de filtrare;
  • al 3 -lea strat interior netesut (100% polipropilena).

Mastile vor avea lamelă nazală adaptabilă (lamela metalică să fie învelită în plastic pentru a evita ruperea și a cauza răni)  pentru fixare pe forma nasului si a fetei, marime universala pentru adulti.

Mastile trebuie sa asigure protectie sporita de minim 98% – eficienta filtrarii bacteriene, impotriva transmiterii de fluide corporale, microorganismelor, inclusiv a virusurilor,  sa permita circulatia aerului, sa asigure o respiratie normala, permeabilitate respiratorie. Materialul din care este confectionată masca să fie hipoalergenic și să nu conțină substanțe toxice sau periculoase pentru organism.

Produsele vor fi insotite de: – Declarație de conformitate CE a producătorului pentru produsulele ofertate si/sau Certificat de conformitate CE emis de un organism notificat – in limba romana  si  Aviz de funcționare eliberat de Ministerul Sănătății/ ANMDMR.  Ambalarea si etichetarea va fi conform standardelor ANMDMR. Ambalare 50 buc/ cutie.

2. Manusi de unica folosinta, de examinare, uz medical; cantitate = 25.000 buc, marimea S, M si L

Descriere:   Manusi de unica folosinta, de examinare, uz medical – manusi de unica folosinta, de examinare, folosite pentru uz medical, din latex, usor pudrate, rezistente la elongatii, non-alergice; marimi   S – 1000 buc, M – 23.000 buc si L – 1000 buc.

Produsele vor fi insotite de:- Certificat de conformitate CE emis de un organism notificat – in limba romana  sau  Aviz de funcționare eliberat de Ministerul Sănătății/ ANMDMR. Ambalare cate 100 buc/cutie.

3. Halate de unica folosinta; cantitate = 2.100 buc

Descriere:   Halate nesterile pentru procedurile de diagnosticare sau pentru vizitatori in spitale, de unica folosinta, din material netesut, densitate  60 g/m2 ,  cu croiala larga ce permite acoperirea pieptului, trunchiului, coapselor, avand o lungime pana aproape de genunchi, prevazut cu mansete elastice la maneci pentru o mai buna fixare si etansare si cordon pentru fixarea ferma a halatului peste haine;  protejeaza impotriva contaminarii; marime universala.

Produsele vor fi insotite de: Declaratie de conformitate CE emisa de un organism acreditat CE in limba romana sau  Aviz de funcționare eliberat de Ministerul Sănătății/ ANMDMR.

Ambalarea si etichetarea va fi conform standardelor ANMDMR. Ambalare 100 buc/punga.

Capeline/Bonete; cantitate = 1.000 buc

Descriere:  Capeline / bonete bufante de unica folosinta pentru personalul medical, pentru protectie cap, din polipropilena, material netesut,  cu elastic pentru a se fixa in jurul fetei; trebuie asigure o buna permeabilitate a aerului. Ambalare cate 100 buc/punga.

Produsele vor fi insotite de: Declaratie de conformitate CE emisa de un organism acreditat CE in limba romana sau  Aviz de funcționare eliberat de Ministerul Sănătății/ ANMDMR.

Ofertantul va specifica:

  • prețul unitar în lei, fără TVA si pretul total fara TVA, si va include toate costurile aferente livrării produselor,  inclusiv transport sau alte costuri complementare, adiacente livrării;
  • specificatii tehnice ale produselor ofertate, precum si avizele, autorizatiile detinute pentru fiecare dintre ele;
  • Termenul de livrare, la adresa autoritatii contractante, va fi mentionat în zile lucratoare. Livrarea produselor va fi însoţită de: Declaratie de conformitate/ certificat de conformitate CE si/sau Aviz de funcționare eliberat de Ministerul Sănătății/ ANMDMR.
  • Garantia produselor incepand cu data receptiei acestora. Autoritatea contractantă are dreptul de a notifica imediat furnizorului orice defect de fabricație sau de funcționare, în scris, telefonic, pe e-mail sau pe fax, orice plângere sau reclamaţie ce apare în legătură cu această garanţie. La primirea unei astfel de notificări, furnizorul are obligaţia de a înlocui produsele neconforme, fără costuri suplimentare.

Oferta tehnica si financiara poate fi transmisa pe email: achizitii@dspiasi.ro, secretariat@dspiasi.ro sau la sediul DSP IASI, str. Vasile Conta, nr. 2-4, pana la data de 18.05.2021.

Previous articleOperatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru achizitia de Truse/Kituri/seturi de recoltare si mediu transport viral VTM, inclusiv COVID
Next articleAnunț rezultat selecție dosare concurs pentru ocuparea postului vacant de inspector de specialitate grad II, la Compartimentul Administrativ și mentenanță