Home Concursuri Incheierea contractului individual de muncă pe durata determinată/nedeterminată pentru rezidenti

Incheierea contractului individual de muncă pe durata determinată/nedeterminată pentru rezidenti

3315
0

Medicii/medicii dentiști/ farmaciștii rezidenți, seria 8 decembrie 2019, care au ales efectuarea pregătirii prin rezidențiat în centrul universitar Iași, se vor prezenta în perioada 6-14 ianuarie 2020, la unitatea sanitară desemnată pentru încheierea  contractului individual de muncă pe durata determinată/nedeterminată.

Rezidenții cu post, cu pregătire în centrul universitar Iași, își vor face încadrarea la unitatea sanitară care a publicat respectivul post, iar rezidenții cu loc, cu pregătire în centrul universitar Iași, își vor face încadrarea la unitățile sanitare desemnate de către DSP Iași, conform listei atașate.Încheierea contractului de muncă se va face începând cu data de 1 februarie 2020.

Informatii suplimentare privind repartiția pe clinici și coordonatori, pe zile și specialităti, se vor afișa, în timp util.

Descarca:

Previous articleORDIN nr. 1.879 din 16 decembrie 2019
Next articleÎn atenția unităților sanitare – Ordinul 1879/2019 privind aprobarea criteriilor și procedurilor de acreditare și reacreditare a unităților sanitare în care se pot derula programe de rezidențiat