Home Concursuri Examen pentru obţinerea titlului de specialist pentru biologii, chimiştii şi biochimiştii încadraţi...

Examen pentru obţinerea titlului de specialist pentru biologii, chimiştii şi biochimiştii încadraţi în unităţile sanitare sau de cercetare ştiinţifică medicală

983
0

Ministerul Sănătăţii organizează în perioada 15 iulie – 07 august 2020, examen pentru obţinerea titlului de specialist pentru biologii, chimiştii şi biochimiştii încadraţi în unităţile sanitare sau de cercetare ştiinţifică medicală, în condițiile prevăzute de Legea nr. 460/2003 privind exercitarea profesiunilor de biochimist, biolog şi chimist, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Ordinului Biochimiştilor, Biologilor şi Chimiştilor în sistemul sanitar din România.

Dosarele de înscriere pentru examen vor fi transmise exclusiv prin servicii poștale și de curierat, în perioada 09 iunie – 22 iunie 2020 inclusiv, la Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătăţii, Str. Bodești nr. 1, sector 2, Bucureşti.

Accesați site-ul Ministerului Sănătății sau consultați publicația atașată pentru detalii privind actele necesare la înscriere.

Descarcă:

Previous articleLista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare (zona verde)
Next articleDirecția de Sănătate Publica a județului Iași demarează procedura de angajare pe perioadă determinată, fără concurs, pe perioada stării de alertă, personal contractual