Home Achiziții Directia de Sanatate Publica a Judetului ...

Directia de Sanatate Publica a Judetului Iasi invita operatorii economici interesati sa transmita oferta pentru atribuirea Contractului Servicii de consultanţă în protecţia contra incendiilor şi a exploziilor şi în controlul incendiilor şi al exploziilor.

462
0

Directia  de  Sanatate  Publica  a  Judetului  Iasi  invita operatorii economici interesati sa transmita oferta pentru atribuirea Contractului Servicii de consultanţă în protecţia contra incendiilor şi a exploziilor şi în controlul incendiilor şi al exploziilor.

Invitatie de participare

Caiet Sarcini consultanta SU

Previous articleDirectia de Sanatate Publica a Judetului Iasi invita operatorii economici interesati sa transmita oferta pentru atribuirea Contractului de achizitie publica de curierat.
Next articleDirectia de Sanatate Publica a Judetului Iasi invita operatorii economici interesati sa transmita oferta pentru atribuirea Contractului de Servicii de spalatorie, decontaminare, curatatorie uscata si servicii de calcatorie materiale textile pentru Directia de Sanatate Publica a judetului Iasi.