Home Achiziții Directia de Sanatate Publica a Judetului ...

Directia de Sanatate Publica a Judetului Iasi invita operatorii economici interesati sa transmita oferta pentru atribuirea Contractului de Servicii de spalatorie, decontaminare, curatatorie uscata si servicii de calcatorie materiale textile pentru Directia de Sanatate Publica a judetului Iasi.

233
0

Directia  de  Sanatate  Publica  a  Judetului  Iasi  invita operatorii economici interesati sa transmita oferta pentru atribuirea Contractului de Servicii de spalatorie, decontaminare, curatatorie uscata si  servicii de  calcatorie materiale textile pentru Directia  de Sanatate Publica a judetului Iasi.

Invitatie de participare

Caiet de sarcini

Previous articleDirectia de Sanatate Publica a Judetului Iasi invita operatorii economici interesati sa transmita oferta pentru atribuirea Contractului Servicii de consultanţă în protecţia contra incendiilor şi a exploziilor şi în controlul incendiilor şi al exploziilor.
Next articleANUNȚ privind încheierea contractelor pentru implementarea Programului Național de Sănătate a Femeii și Copilului, Subprogramul de Nutriție și Sănătate a Copilului