Reluare anunț depunere intenție participare campanie vaccinare împotriva COVID-19

Având în vedere Hotărârea Guvernului nr. 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România, pentru implementarea eficientă, la nivelul județului Iași, a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 pentru crearea premiselor de operaționalizare a activității de vaccinare COVID-19 la nivel populațional, ca parte integrantă a programului național de vaccinare, se impune identificarea personalului, care să deservească centrele de vaccinare din județul Iași.

Direcția de Sănătate Publică Iași reia invitatia, doar pentru personalul medical – medici și asistenți medicali, să-și exprime disponibilitatea de a face parte din echipele care se vor constitui la nivelul fiecărui centru de vaccinare, prin transmiterea opțiunii de participare, prin completarea formularului alăturat https://forms.gle/TQieVhKq9qiAvRBh7

Personalul medical interesat, reprezentat de medici din specialitățile epidemiologie, medicină școlară, medicină de familie și alte specialități, medici rezidenți, asistenți medicali, trebuie să dețină aviz de liberă practică valabil, eliberat de către Colegiul Medicilor, respectiv certificat valabil eliberat de OAMGMAMR.

Modalitatea concretă de angajare, precum și documentele necesare a fi depuse în vederea angajării, se va stabili în perioada următoare, prin Ordonanță de Urgență a Guvernului.

Mulțumim persoanelor care și-au exprimat până la acest moment intenția de participare, cu mențiunea că acestea sunt deja introduse în baza noastră de date, nemaifiind necesară o înscriere suplimentară.

Alte articole...