Home Comunicate de presa Participarea DSP Iași la concursul ,, Sanitarii pricepuți’’

Participarea DSP Iași la concursul ,, Sanitarii pricepuți’’

76
0

Direcția de Sănătate Publică Iași prin Compartimentul de Evaluare și Promovare a Sănătății a participat ca partener la Concursul ,, Sanitarii pricepuți’’ organizat de Societatea Națională de Cruce Rosie- Filiala Iași.

In acest an, concursul pentru sănătate şi prim ajutor „Sanitarii pricepuţi” a avut loc în perioada 6-7 Iunie la Liceul Teoretic ” Dimitrie Cantemir ” Iași.

Concursul se adresează elevilor din ciclul gimnazial și liceal, echipajele participante parcurgând anumite probe care le-au testat atât cunoștințele, cât și capacitatea de a reacționa rapid și eficient în situații de urgență.

Participanții la concurs au primit materiale informative având drept teme efectele consumului de tutun și alcool.

Concursul ,, Sanitarii priceputi’’ reunește tineri entuziaști și dedicați din municipiul și județul Iași,  dornici să-și demonstreze cunoștințele și abilitățile în domeniul primului ajutor și al educației pentru sănătate.

Previous articleTABEL NOMINAL CU APROBARI PRIMITE LA D.S.P. IASI DE LA MINISTERUL SANATATII, INCEPAND CU 1 IANUARIE 2017 PRIVIND RECUNOASTEREA STAGIILOR EFECTUATE IN STRAINATATE SAU DINTR-UN ALT REZIDENTIAT PENTRU MEDICIII REZIDENTI DIN C.U.IASI
Next article“Operatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru achizitia de – “Servicii de curatenie Blocuri ANL”, conform Invitatiei de participare