Home Comunicate de presa Maraton de vaccinare pentru adolescenți

Maraton de vaccinare pentru adolescenți

1107
0

Un maraton de vaccinare pentru adolescenți va fi organizat la Iași, în intervalul 31 mai, ora 20.00 – 1 iunie, ora 08.00.

Tinerii care au împlinit 16 ani și doresc să se vaccineze se pot prezenta în intervalul menționat în centrele de la Cinema Victoria-Sala Unirii, la Casa de Cultura a Studenților și la centrul drive –thru din parcarea Palatului Culturii.

Pentru vaccinare va fi utilizat Pfizer, singurul vaccin autorizat pentru această grupă de vârstă.

De asemenea,  tinerii cu vîrsta cuprinsă între 16-18 ani, se pot vaccina zilnic la toate centrele de vaccinare din judet unde există Pfizer, fără programare, in intervalul orar 8-20.

Tinerii sub 18 ani se vor putea prezenta la vaccinare însoțiți de un aparținător – tutorele legal, părinte sau bunic.

Doar împreună putem face încă un pas către revenirea la normalitate!

Previous articleTabel nominal cu aprobari primite la DSP iasi de la Ministerul Sanatatii, incepand cu 1 ianuarie 2017 privind recunoasterea stagiilor efectuate in strainatate sau dintr-un alt rezidentiat pentru medicii rezidenti din C.U. Iasi
Next articleAnunț privind rezultatele selecției de dosare pentru candidații înscriși la concursul pentru ocuparea a două posturi de asistenți medicali, personal contractual, la Compartimentul evaluare factori risc din mediul de viață și de muncă – Colectiv medicina muncii și igiena colecțivităților de copii și tineret