Home COVID 19 Informare

Informare

1310
0

Vă aducem la cunoștință, că începând de astăzi, 12 mai 2021, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu De La Brad” din Iași, s-a deschis încă un flux de vaccinare destinat persoanelor care doresc să se vaccineze fără programare.

Programul de funcționare este 8.00-20.00, iar serul administrat este Pfizer/BioNTech. Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să se prezinte la acest centru cu cartea de identitate sau cu pașaportul.

De asemenea, precizăm că la centrul de vaccinare de la Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară continuă și administrarea serului AstraZeneca.

Reamintim că persoanele care doresc să se vaccineze fără programare se pot prezenta și la:

  • Casa de Cultură a Studenților Iași din Str. Vasile Conta nr. 30, unde funcționează un centru de vaccinare fără programare. Serul administrat este Pfizer/BioNTech, iar persoanele care doresc să se imunizeze trebuie să prezinte cartea de identitate sau pașaportul.
  • Sala Unirii-Cinema Victoria, în Piața Unirii din Iași. Centrul are trei fluxuri de vaccinare, serul folosit este Pfizer/BioNTech, iar programul zilnic în care se administrează dozele de vaccin este în intervalul orar 8.oo-20.oo. Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând doar cartea de identitate sau pașaportul, fără a fi necesară înscrierea prealabilă în platforma națională.
  • Centrul de vaccinare de tip drive-thru din parcarea centrului comercial ERA din Iași (ERA Shopping Park – Șoseaua Păcurari nr. 121). Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând doar cartea de identitate sau pașaportul, fără a fi necesară înscrierea prealabilă în platforma națională.

Mai menționăm că  în perioada 14-16 mai 2021, la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, va fi organizat încă un maraton pentru vaccinarea populației impotriva Covid-19.

Previous articleSaptamana Europeana de Lupta Impotriva Cancerului 25-31 mai 2021
Next articleAnunț concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de natură contractuală, cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, la Compartimentul evaluare risc din mediul de viață și de muncă – colectiv medicina muncii și igiena colectivităților de copii și tineret, din cadrul DSP Iași