Home COVID 19 Dezinfecție spații secții votare

Dezinfecție spații secții votare

1229
0

Pentru efectuarea activităților de dezinfecție a spațiilor unde se desfășoară procesul de votare vă precizăm următoarele:

  • MINISTERUL SĂNĂTĂȚII conform dispozițiilor HG nr. 577/2020 a asigurat maaterialele dezinfectante pentru sediile secliilor de votare care sunt distribuite către Unitățile Administrativ Teritoriale prin intermediul Instituției Prefectului Jud. Iași.
  • Produsul biocic are denumirea ZAFRAL H, are o largă arie de utilizare, iar  conform prescripțiilor și recomandărilor producătorului se folosește inclusiv pentru dezinfecția suprafețelor.
  • Se utilizează diluat, 50 ml la 10 litri de apă sau 5 ml la un litru de apă.
  • Pentru ușurința utilizării, se extrag 5 ml din produs și se adaugă un litru de apă într-un flacon cu sistem de pulverizare.
  • Pentru pavimente, 50 ml la 10 litri de apă, se șterge pavimentul și ATENȚIE: NU SE CLĂTEȘTE ȘI NU VA FI URMAT DE APLICAREA ALTOR PRODUSE

RECOMANDARE: aerisirea cât mai frecventă a spațiilor, lăsarea geamurilor deschise peste noapte și cât mai mult în timpul procesului de votare.

Descarcă:

Previous articleCertificate pentru Medic Primar – sesiunea iulie 2020
Next articleSesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici dentişti şi farmacişti.