Home General Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB

Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB

817
0

Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, în parteneriat cu Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate, implementează în perioada decembrie 2017 – decembrie 2020 proiectul “Consolidarea controlului TB prin creșterea competențelor profesioniștilor din domeniul TB”, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Umană 2014-2020. Proiectul se adresează profesioniștilor din sectorul medical care doresc să își îmbunătățească nivelul de competențe specifice în domeniul “Boli Transmisibile – Tuberculoza”, prin derularea de programe de formare creditate și schimburi de experiență.

Astfel, în perioada octombrie – decembrie 2020, vom organiza o serie de cursuri pe platforma online dedicată, adresate medicilor pneumologi, medicilor de familie și asistenților medicali din rețeaua de pneumotiziologie. Cursurile sunt gratuite și sunt creditate cu 18 puncte EMC pentru medici (în total 24 ore de curs, derulate în conforimitate cu prevederile CMR) și 15 puncte EMC pentru asistenți medicali (în total 18 ore de curs, derulate în conformitate cu prevederile OAMGMAMR). Atașat, refăsiți tematica aferentă fiecăruin tip de curs.

Persoanele intereseate să participe ne pot transmite datele de contact (adresă e-mail și nr. telefon), pentru a fi contactate în momentul definitivării calendarului de cursuri și a se înscrie la cursul dorit. Detalii referitoare la aceste cursuri vor fi disponibile în curând și pe site-ul proiectului: https://controltb.ro.

Mai multe informații:

Previous articleAngajare pe perioadă determinată personal contractual, fără concurs, pe perioada stării de alertă
Next articleSelectie dosare cu privire la un numar de 4 posturi de operatori date, nivel studii M, la Compartimentul statistica si informatica in sanatate publica