Home Comunicate de presa COMUNICAT DE URGENȚĂ PENTRU REZIDENȚI

COMUNICAT DE URGENȚĂ PENTRU REZIDENȚI

898
0

Vă punem la dispoziție, atașat, Ordinul Comandantului Acțiunii – Secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență nr. 74522 din 17.03.2020, privind stabilirea unor măsuri pentru folosirea în cadrul sistemului sanitar a elevilor, studenților și medicilor rezidenți, în contextul răspândirii infecțiilor cu coronavirusul SARS-CoV-2, pentru luare la cunoștință și aplicare imediată, astfel:

  1. Toți medicii rezidenți, în specialitățile MEDICINĂ DE URGENȚĂ, BOLI INFECȚIOASE ȘI ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVĂ, indiferent de anul de pregătire,au obligația ca, în data de 18.03.2020, să ia legătura, în regim de urgență, cu coordonatorii de rezidențiat, în vederea includerii în planificarea turelor/gărzilor din cadrul secțiilor/unităților a căror specialitate o urmează.
  2. Pentru medicii rezidenți, în specialitatea MEDICINĂ DE FAMILIE, indiferent de anul de pregătire: având în vedere contextul epidemiologic existent, veti fi reprezentați de șefii de an de pe specialitatea medicină de familie, care se vor prezenta la Direcția de Sănătate Publică Iași, în data de 18.03.2020, la ora 10.00, întâlnire la care va participa și coordonatorul de rezidențiat, respectiv  Șef. Lucr. Univ. Dr. Adorata Coman. Informarea ulterioară se va face pe an și pe forum.
  3. Pentru medicii rezidenți, în specialitatea MEDICINĂ INTERNĂ, indiferent de anul de pregătire: având în vedere contextul epidemiologic existent, veți fi reprezentați de șefii de an de pe specialitatea medicină internă, care se vor prezenta la Direcția de Sănătate Publică Iași, în data de 18.03.2020, la ora 11.00.
  4. Rezidenții din celelalte specialități medicale, își continuă pregătirea, și se află în evidența Direcției de Sănătate Publică Iași, urmând ca, în funcție de necesitate, să fie contactați.

Descarca:

Previous articleBuletin informativ 17.03.2020
Next articleBuletin informativ 18.03.2020