Home Examene / angajări Anunt privind rezultatele probei scrise pentru ocuparea postului vacant de referent IA

Anunt privind rezultatele probei scrise pentru ocuparea postului vacant de referent IA

676
0

Anunț privind rezultatul probei scrise, susținută în data de 3 septembrie 2018, pentru ocuparea postului vacant de referent IA, la Compartimentul secretariat și registratură din cadrul instituției noastre.

Comisia comuncă rezultatele obținute de candidați la proba scrisă astfel:

 

Nr. crt. Numele și prenumele Punctajul obținut la proba scrisă Rezultatul la proba scrisă
1. Axinte Anișoara 82 ADMIS
2. Sârbu Adina 58 ADMIS
3. Tiron Roxana 37 RESPINS
4. Avasîlcei Irina Manuela 32,75 RESPINS
5. Iancu Ioana 31 RESPINS
6. Fotache Mariana Daniela 14 RESPINS
7. Dascălu Cristina 0 RESPINS
8. Popa Iustiniana 0 RESPINS

Contestațiile pentru rezultatele obținute la proba scrisă pot fi depuse în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului probei scrise, respectiv până la data de 5 septembrie 2018, ora 16:00, la seretariatul comisiei de concurs – ec. Laura Șoldan, serviciul RUNOS, camera 6.

Prezentul anunț se afișează astăzi, 4 septembrie 2018, ora 16:00 la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași din strada Vasile Conta nr. 2-4 și pe site-ul unității, respectiv www.dspiasi.ro.

Interviul va avea loc la data de 7 septembrie 2018, ora 12:00 la sediul Direcției de Sănătate Publică a județului Iași din strada Vasile Conta nr. 2-4.

Descarcă fișier:

Previous articleAnunț rezultat selecție dosare concurs pentru ocuparea postului vacant de referent IA, la Compartimentul secretariat și registratură
Next articleSesiune de examen pentru obţinerea titlului de specialist, pentru medicii, medicii dentişti şi farmaciştii care finalizează pregătirea în specialitate până la data de 31 decembrie 2018