Home Comunicate de presa Acțiunea DSP Iași împreună cu SVA Iași și Fundația Emmaus pentru ajutorarea...

Acțiunea DSP Iași împreună cu SVA Iași și Fundația Emmaus pentru ajutorarea persoanelor fără adăpost pe perioada caniculei

308
0

Direcția de Sănătate Publică Iași  prin Compartimentul de Evaluare și Promovare a Sănătății împreună cu membrii Serviciului Voluntar de Ambulanță și Fundația Emmaus, au demarat începând cu data de 25 Iulie o acțiune ce a avut drept scop ajutorarea persoanelor fără adăpost să facă față valurilor de caniculă.

Direcția de Sănătate Publică Iași a oferit informații vitale de specialitate, iar membrii Serviciului Voluntar de Ambulanță au avut grijă să verifice funcțiile vitale ale persoanelor fără adăpost, astfel încât să se asigure că starea lor de sănătate nu este afectată de căldură.

De asemenea, voluntarii Serviciului Voluntar de Ambulanță și ai  Fundației Emmaus,  au împărțit fiecărei persoane o sticlă de apă și un pachet de mâncare, oferindu-le astfel o mână de ajutor și speranță în fața căldurii de afară.

Acest act de solidaritate demonstrează importanța și puterea comunității în a oferi sprijin celor nevoiași în momente critice.

Previous articleTABEL NOMINAL CU APROBARI PRIMITE LA D.S.P. IASI DE LA MINISTERUL SANATATII, INCEPAND CU 1 IANUARIE 2017 PRIVIND RECUNOASTEREA STAGIILOR EFECTUATE IN STRAINATATE SAU DINTR-UN ALT REZIDENTIAT PENTRU MEDICIII REZIDENTI DIN C.U.IASI
Next articleAcțiunile DSP Iași împreună cu voluntarii de la Crucea Roșie în centrele de caniculă