Home Comunicate de presa Acțiunile DSP Iași împreună cu voluntarii de la Crucea Roșie în centrele...

Acțiunile DSP Iași împreună cu voluntarii de la Crucea Roșie în centrele de caniculă

249
0

În aceasta săptămână voluntarii Crucii Roșii Filiala Iași au fost prezenți în centrele de caniculă de pe raza Municipiului Iași alături de reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Iași. Aceștia au oferit sfaturi importante persoanelor afectate de căldură excesivă, au măsurat tensiunea arterială și au asigurat distribuția de apă către persoanele vulnerabile.

Indiferent dacă este vorba despre protejarea împotriva insolației, purtarea adecvată a hainelor sau identificarea semnelor de deshidratare, echipele formate din voluntari ai Crucii Roșii Filiala Iași și membri ai Direcției de Sănătate Publică Iași, vor fi în continuare în centrele din Municipiu situate în cartierele Alexandru cel Bun, Frumoasa, Tătărași, Păcurari și Nicolina pe perioada în care disconfortul termic este accentuat și odata cu instalarea codului galben de caniculă, pentru a răspunde tuturor întrebărilor și necesităților populației din Municipiul Iași.

 

Previous articleAcțiunea DSP Iași împreună cu SVA Iași și Fundația Emmaus pentru ajutorarea persoanelor fără adăpost pe perioada caniculei
Next article28 Iulie – Ziua Națională a Ambulanței din România