Home Comunicate de presa Sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici...

Sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici stomatologi şi farmacişti

488
0
Ministerul Sănătăţii organizează în perioada 08 noiembrie-15 decembrie 2023 sesiune de examen pentru obţinerea atestatelor de studii complementare pentru medici, medici stomatologi şi farmacişti.
Înscrierea candidaţilor în vederea susținerii acestor examene se va face în perioada 09-20 octombrie 2023 inclusiv, după cum urmează:
Dosarele candidaților vor fi depuse sau transmise prin servicii poștale, Ministerului Sănătății, în perioada 09-20 octombrie 2023 inclusiv, pe adresa Direcției Politici de Resurse Umane în Sănătate, din B-dul N. Bălcescu nr. 17-19, sector 1, Bucureşti, cu excepţia atestatelor în: Acupunctură, Api-fito-terapie, Implantologie, Homeopatie, Homeopatie clinică și etică medicală, Farmacie homeopată, Fitoterapie și fitofarmacologie practică.
Dosarele candidaților pentru înscriere la atestatele în Acupunctură, Api-fito-terapie, Implantologie, Homeopatie, Homeopatie clinică și etică medicală, Farmacie homeopată, Fitoterapie și fitofarmacologie practică, vor fi transmise exclusiv prin servicii poștale, în aceeaşi perioadă, respectiv în perioada 09-20 octombrie 2023 inclusiv, la Direcţia de Sănătate Publică din centrul universitar în care s-a făcut pregătirea pentru respectivele programe.

 

Previous articleOctombrie 2023 – Luna internațională de conștientizare despre cancerul de sân
Next articleLISTA CU APROBĂRILE DE ÎNTRERUPERE/PRELUNGIRE DE REZIDENȚIAT PRIMITE LA DSP IAȘI DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.01.2016