Home Comunicate de presa Restricţii în activitatea de lucru cu publicul la Direcţia de Sănătate Publică...

Restricţii în activitatea de lucru cu publicul la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi

1078
0

Având în vedere contextul epidemiologic existent, precum și Hotărârea nr. 7/11.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, pentru aprobarea Hotărârii nr. 9/10.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, vă comunicăm următoarele:

În perioada următoare Direcţia de Sănătate Publică Iaşi suspendă temporar activităţile de relaţii cu publicul atat la sediul din str. Vasile Conta nr 2-4 (Corp A) cât şi la sediul din str. Nicolae Bălcescu nr. 21 (Corp B). Prin urmare au fost luate următoarele măsuri:

  1. ACTELE vor fi depuse la CAMERA 102, accesul în instituţie fiind restricţionat.
  2. URGENŢELE în ceea ce priveşte relaţiile cu publicul pentru compartimentele din cadrul DSP Iaşi vor fi soluţionate la CAMERA 102.

Cetăţenii se pot adresa în scris Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, sau prin e-mail la adresele: dspj.iasi@dspiasi.ro si dsp99@dspiasi.ro. Mai aveţi la dispoziţie numărul de centrală 0232 – 210900, telefon mobil   0723/330.364 şi numărul de fax 0232 – 241963.

Accesul vizitatorilor va fi limitat, din motive de siguranţă, fiind permis doar în caz de urgenţă la camera 102 şi în situaţia în care problema nu poate fi soluţionată prin canalele de comunicare enumerate mai sus.

Aceste măsuri au fost dispuse în contextul celor mai recente decizii adoptate la nivel naţional pentru a preveni răspândirea noului virus COVID-19, pentru a proteja sănătatea publicului şi a personalului angajat care vine în contact cu cetăţenii.

Programul de lucru cu publicul la SERVICIUL RESURSE UMANE este următorul:

La nivelul Serviciului R.U.N.O.S, se modifică programul de lucru cu publicul și programul de eliberare a documentelor, după cum urmează:

  1. MIERCURI, în intervalul orar 10:00-13.00:
    ELIBERARE CERTIFICATE DE CONFORMITATE, CERTIFICATE DE MEDIC/MEDIC DENTIST/FARMACIST PRIMAR/SPECIALIST, ATESTATE DE STUDII COMPLEMENTARE, CARNETE DE REZIDENT, DETAȘĂRI, PRECUM ȘI DEPUNEREA DIVERSELOR DOCUMENTE CU CARACTER URGENT.
  2. MIERCURI, în intervalul orar 10.00-11.00:
    DEPUNERI DOSARE PENTRU ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CONFORMITATE;

Pentru evitarea deplasărilor multiple, punem la dispoziție site-ul www.dspiasi.ro, actualizat cu documentele primite de la Ministerul Sănătății (detașări, întreruperi, prelungiri, echivalări, certificate) iar medicii și medicii rezidenți pot obține informații atât telefonic, la nr. de telefon 0232/210.900, Interior 215 sau 217, cât și la adresa de e-mail runos_iasi@yahoo.com.

Previous articleAMÂNARE EXAMENE ȘI CONCURSURI ORGANIZATE DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII
Next articleLista regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbena cu transmitere a COVID-19, actualizare 15/03/2020