Home Comunicate de presa Înscrieri pentru cursul organizat în cadrul Proiectului “Organizarea de programe de depistare...

Înscrieri pentru cursul organizat în cadrul Proiectului “Organizarea de programe de depistare precoce (screening), diagnostic și tratament precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente”

264
0

Persoanele interesate se pot înscrie pentru participarea la cursul online pe tema CONTROLUL TUBERCULOZEI. Acesta se va derula în zilele de 6,7,11,12 Iulie 2023 și este adresat asistenților medicali din reţeaua de pneumoftiziologie, dar și asistenților medicali care nu au reușit să participe în anii anteriori, la cursurile din POCU4.8 si POCU4.9.

Cursurile vor avea loc pe platforma naţională OAMGMAMR, sub forma a 4 webinarii de curs susţinute de medici pneumologi  cu experienţă vastă în domeniul controlului tuberculozei și abilități de formatori extrem de bine apreciate de foștii cursanți.

Cursul este gratuit și creditat cu 15 puncte EMC si se desfasoara in cadrul proiectului POCU/2255/4/9/117426. Inscrierea si validarea participarii la curs se face in ordinea inscrierii pentru toti cei care  trimit dosare complete conform metodologiei de inscriere publicata pe site-ul proiectului la adresa https://screeningtb.ro/inscriere-participanti/.

Proiectul în cadrul căruia se realizează aceast curs este implementat de către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, în parteneriat cu: Fundația Romanian Angel Appeal (RAA); Asociația Română Anti-SIDA (ARAS), Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate HIV/SIDA (UNOPA), Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate (CPSS), Asociația SamuSocial din România, Asociația pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multidrog Rezistentă (ASPTMR).

Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” București este cea mai importantă unitate medicală din România cu tradiție în depistarea și tratarea bolilor pulmonare precum și în implementarea Strategiei naționale de supraveghere și control al tuberculozei din România.

Previous articleBULETIN INFORMATIV DSP IAȘI – 14.06.2023
Next articleOperatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru achizitia de Servicii verificare PRAM