Home Comunicate de presa Gala Donatorului de Sânge – Ediția 2023 – Ziua Internațională a Donatorului...

Gala Donatorului de Sânge – Ediția 2023 – Ziua Internațională a Donatorului de Sânge

411
0

În fiecare an, pe data de 14 iunie sărbătorim Ziua Internațională a Donatorului de Sânge.

Primăria Municipiului Iași , Serviciul Voluntar de Ambulanță și Centrul de Transfuzie Sanguină Iași, în colaborare Direcția de Sănătate Publică Iași, susținuți de către Consiliul Județean Iași, Școala Internațională Spectrum Iași, Fabrica de Voluntari și Oxygen Sports Iași organizează Gala Donatorului de Sânge – Ediția 2023.

În cadrul acestei Gale, vor fi premiați donatorii activi de Sânge din Iași care, în “cariera” lor de salvatori au donat împreună de peste 2000 de ori și astfel au reușit să salveze aproximativ 6000 de vieți!

Aceste fapte eroice trebuie aduse în atenția locuitorilor urbei noastre, chiar dacă premiile sunt simbolice pe lângă sacrificiul făcut de acești minunați oameni!

Printre cei 50 de donatori active se numără și 5 donatori veterani care vor fi premiați de către șefi de instituții publice din județul Iași. Reprezentantul Direcției de Sănătate Publică Iași va înmâna la această gală unul din cele 5 premii destinate acestor eroi.   

Evenimentul va avea loc astăzi, 14 iunie 2023, în Sala Vasile Pogor a Primăriei Municipiului Iași, începând cu ora 17:30.

Vă mulțumim, dragi donatori!

La mulți ani!

Previous articleBULETIN INFORMATIV DSP IAȘI – 13.06.2023
Next articleTABEL NOMINAL CU APROBARI PRIMITE LA D.S.P. IASI DE LA MINISTERUL SANATATII, INCEPAND CU 1 IANUARIE 2017 PRIVIND RECUNOASTEREA STAGIILOR EFECTUATE IN STRAINATATE SAU DINTR-UN ALT REZIDENTIAT PENTRU MEDICIII REZIDENTI DIN C.U.IASI