Home Comunicate de presa COMUNICAT DE PRESĂ – DECLARAȚII DR. VASILE CEPOI, DIRECTOR DIRECȚIA DE SĂNĂTATE...

COMUNICAT DE PRESĂ – DECLARAȚII DR. VASILE CEPOI, DIRECTOR DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ IAȘI

917
0
În contextul pandemiei de COVID-19, directorul Direcției de Sănătate Publică Iași, Dr. Vasile Cepoi, a prezentat astăzi, 12 octombrie 2021, noi informații cu privire la redeschiderea Spitalului Mobil Lețcani.
Șeful DSP Iași a făcut referire la numărul mare de cazuri grave din secțiile ATI care aparțin spitalelor COVID-19 și la gradul de ocupare al paturilor din toate aceste unități medicale.
De asemenea, a precizat că DSP Iași face eforturi considerabile, cu sprijinul altor instituții, pentru rezolvarea în cat mai scurt timp a cererilor de testare la domiciliu a persoanelor cu simptome COVID-19.
DR. VASILE CEPOI – REDESCHIDERE SPITAL MOBIL LEȚCANI

 

DR. VASILE CEPOI – SITUAȚIE PATURI COVID – TESTARE COVID LA DOMICILIU

Previous articleANUNŢ privind REZULTATUL SELECŢIEI DE DOSARE la concursul organizat de Direcția de Sănătate Publică Iași pentru ocuparea postului vacant, cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, a unui post de inspector de specialitate grad IA la Compartimentul de evaluare și promovare a sănătății
Next articleANUNȚ – DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ IAȘI demarează procedura de angajare, fără concurs, pe perioadă determinată