Home COVID 19 Comunicat de presa – asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea...

Comunicat de presa – asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare – Call Center

1170
0

Pentru asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare și pentru  buna desfășurare a Campaniei de vaccinare pentru combaterea infecţiilor COVID-19, Direcția de Sănătate Publică Iași face urmatoarele precizări cu privire la  centrul de suport  CallCenter pus la dispoziția cetățenilor județului Iași, cu numărul unic de apel 021.414.44.32.

Astfel, în cadrul activităților de suport desfășurate de angajații Direcției de Sănătate Publică și ai Ministerului Apărării Naționale, precum și în strânsă colaborare cu Serviciul de Telecomunicații Speciale, facem următoarele precizări:

  • se va asigura sprijin telefonic la numărul menționat, în vederea programarii la vaccinare, pentru personalul medical care nu aparține unităților medicale implicate în faza de vaccinare și care se adresează exclusiv angajaților acestora.
  • se va asigura sprijin telefonic în vederea planificarii la vaccinare pentru restul categoriilor de personal menționate în strategia de vaccinare, în ordinea stabilită de aceasta. Aceasta planificare se va putea realiza, utilizand apelul la numarul unic 0214244432, unde terminatia 32 reprezintă codul județului Iasi. Astfel, orice cetățean poate avea acces la servicii de informare, respectiv planificare la vaccinare.

Informațiile utile privind campania de vaccinare cât și programarea efectivă pentru vaccinare se pot obține interacționând cu platforma de call center 021.414 44 32, accesând categoriile de interes din zona Vaccinare (disponibilă pe tasta 1).

Previous articleAsigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare şi buna desfăşurare a Campaniei de vaccinare pentru combaterea infecţiilor COVID-19
Next articleProgramarea vaccinării împotriva COVID-19 pentru personalul medical de la cabinetele medicilor de familie, ambulatorii, medicina primara, laboratoare si farmacii, servicii stomatologice, alte categorii