Home General Campanie națională de informare cu privire la importanța vaccinării – “Știu, nu...

Campanie națională de informare cu privire la importanța vaccinării – “Știu, nu doar sper că o să fiu bine! Mă vaccinez!”.

442
0
Ministerul Sănătății a lansat o campanie națională de informare și conștientizare cu privire la importanța vaccinării. Mesajul puternic al campaniei este “Știu, nu doar sper că o să fiu bine! Mă vaccinez!”.
În aceste vremuri incerte, este esențial să ne protejăm pe noi înșine și pe cei din jurul nostru. Prin vaccinare, nu numai că ne protejăm sănătatea, dar contribuim și la stoparea răspândirii virusului.
Direcția de Sănătate Publică susține această campanie și încurajează pe toată lumea să se vaccineze. Împreună, putem face o diferență și putem ajuta la protejarea comunității noastre.
Vă încurajăm să urmăriți și să distribuiți aceste videoclipuri pentru a sprijini eforturile de vaccinare. Fiecare dintre noi are un rol de jucat în această luptă împotriva pandemiei. Haideți să ne unim forțele și să luptăm împreună!
Previous articleLISTA CU APROBĂRILE DE ÎNTRERUPERE/PRELUNGIRE DE REZIDENȚIAT PRIMITE LA DSP IAȘI DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.01.2016
Next articleOperatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru achizitia de FURNIZARE ECHIPAMENTE IT