Home Comunicate de presa Campanie de donare de sânge inițiată de DSP Iași

Campanie de donare de sânge inițiată de DSP Iași

544
0

În urma inițiativei Direcției de Sănătate Publică Iași, angajații instituției s-au prezentat pe parcursul zilei de ieri la Centrul de Transfuzii Iași pentru a  dona sânge.

Prin acest gest, participanții la această campanie, au vrut ca de fiecare dată, să fie alături de comunitatea ieșeană și să ofere acea picătură de viață de care au nevoie bolnavii din spitale care se află în situații critice.

Totodată, prin intermediul acestei inițiative, au dorit să transmită ieșenilor un îndemn important, de a merge să doneze sânge, pentru că orice gest de acest fel salvează vieți.

Considerăm că această campanie inițiată de DSP Iași este de fapt un angajament pe termen lung și sperăm ca împreună cu donatorii ieșenii să susținem și pe viitor această cauză extrem de importantă, pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de acest ajutor.

Mulțumiri celor care au răspuns chemării acestei campanii și felicitări conducerii Centrului Regional de Transfuzii Iași pentru organizare și pentru condițiile excelente oferite celor care donează sânge.

Dr. Corina GÎSCĂ – Director Executiv Direcția de Sănătate Publică Iași:

DONĂM PENTRU VIAȚĂ!

DONĂM PENTRU SĂNĂTATEA COMUNITĂȚII!

Previous articleDispoziția DSP Iași privind desemnarea reprezentanților funcționarilor publici în comisia paritară de la nivelul DSP Iași
Next articleLISTA CU ADEVERINTELE DE BIOLOG,CHIMIST, BIOCHIMIST SPECIALIST/PRINCIPAL CARE SE POT RIDICA DE LA D.S.P. IASI