Home Comunicate de presa BULETIN INFORMATIV DSP IAȘI – 08.12.2022

BULETIN INFORMATIV DSP IAȘI – 08.12.2022

542
0

Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, în data de 07 decembrie 2022, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 14 persoane infectate cu Covid-19.

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore s-au efectuat 1 externare și 3 internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat decese în rândul persoanelor confirmate, numărul total de decese fiind 2530.

În ceea ce privește solicitările de testare ale pacienţilor care prezintă  simptomatologie specifică noului coronavirus, încărcate de medicii de familie pe platforma CAPESARO, menționăm că în ultimele 24 de ore echipajele mobile nu au efectuat testări.

Referitor la gradul de ocupare al paturilor (inclusiv paturi ATI) din spitalele suport COVID-19, conform raportărilor, astăzi, 08 decembrie 2022, sunt ocupate 19 paturi din care 0 paturi la ATI.

În momentul de faţă sunt libere 24 paturi ATI:

  • 8 paturi ATI la Spitalul de Boli Infecțioase
  • 6 paturi ATI la Spitalul Municipal Pascani
  • 6 paturi ATI la Spitalul “Sf. Spiridon”
  • 4 paturi ATI la Spitalul de Neurochirurgie

La Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”, centru suport COVID-19 pentru bolnavii care au nevoie de asistenţă medicală de specialitate, nu sunt ocupate paturile ATI.

În momentul de față, nu sunt persoane confirmate pozitiv cu COVID-19 care urmează tratamentul prin dializă în staţia de dializă de la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” Iaşi.

La Spitalul Clinic de Obstetrica și Ginecologie “Elena Doamna” Iasi, centru suport COVID-19 pentru gravidele care au nevoie de asistenţă medicală de specialitate, nu sunt ocupate paturile ATI. În ceea ce privește zona medicală menționăm că nu sunt paturi ocupate.

In zona ATI Covid de la  Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” Iași nu sunt ocupate paturile ATI. În ceea ce privește zona medicală Covid de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” Iași, menționăm că este 1 pat ocupat.

Conform datelor centralizate la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, astăzi, 08 decembrie 2022, un număr de 59 persoane se află în izolare.

Până în prezent, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a emis în total 125193 decizii pentru persoanele aflate în izolare şi 80708 decizii pentru persoanele aflate în carantină.

Previous articleÎn atentia persoanelor sanctionate contravențional pentru neîndeplinirea obligației stabilite prin OUG nr. 129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare în România. Informații referitoare la achitarea cheltuielilor de judecată
Next articleBULETIN INFORMATIV DSP IAȘI – 09.12.2022