Home Examene / angajări Anunț privind selecția dosarelor depuse pentru ocuparea postului vacant de referent III...

Anunț privind selecția dosarelor depuse pentru ocuparea postului vacant de referent III superior în cadrul serviciului control în sănătate publică – compartiment inspecția și controlul factorilor de risc din mediul de viață și de muncă

768
0

 

Nr. crt. Număr de înregistrare atribuit dosarului de înscriere la concurs Rezultatul selecției dosarelor de înscriere

ADMIS/RESPINS

1. 15904/10.06.2021 ADMIS

Conform art.671 din HG nr.611/2008, cu modificările și completările ulterioare: Afișarea rezultatelor obținute de candidați la probele concursului, precum și afișarea rezultatelor soluționării contestațiilor și a rezultatelor finale ale concursului se realizează folosindu-se numărul de înregistrare atribuit dosarului de înscriere la concurs pentru fiecare candidat.

Candidatul  declarat  admis vor susține proba scrisă în data de 28 iunie 2021, ora 10,00 la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași, str.Nicolae Bălcescu nr.21 .

Afișat astăzi 17 iunie 2021, ora 16:00.

Previous articleLista cu aprobări întreruperi / prelungiri de rezidențiat de la Ministerul Sănătății
Next articleAnunț Viața Medicală nr. 24/18.06.2021- DSP Iași scoate la concurs un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea igienă la Compartimentul de Evaluare a factorilor de risc din mediul de viață și de muncă – Colectiv igiena mediului, igiena alimentului, programe de sănătate în relație cu mediul, statistică.