Home Comunicate de presa Acțiuni de informare – educare – comunicare cu ocazia Săptămânii de Luptă...

Acțiuni de informare – educare – comunicare cu ocazia Săptămânii de Luptă Impotriva Cancerului și a Zilei Mondiale fără Tutun

117
0

Direcția de Sănătate Publică Iași prin Colectivul Programe de Promovare a Sănătații din cadrul Compartimentului de Evaluare și Promovare a Sănătății a desfășurat în cursul lunii mai, cu ocazia Săptămânii de Luptă Impotriva Cancerului și a Zilei Mondiale fără Tutun,  acțiuni de informare – educare – comunicare, la Școala Postliceală Sanitară Grigore Ghica Vodă, Scoala Gimnazială Stefan Bârsanescu, Gradinițele cu Program Prelungit Nr. 4, 8 și 10 și la Inspectoratul Școlar Județean Iași.

În perioada menționată, au fost efectuate determinări ale monoxidului de carbon din aerul exhalat la fumători și determinări VRP (Vârsta Reală a Plămânilor), precum și prezentări de filme tematice și distribuiri de materiale informative.

Previous articleCampania “Evaluarea și promovarea sănătății orale la copiii cu vârsta între 6 și 14 ani din mediul rural din județul Iași”
Next articleLISTA CU APROBĂRILE DE ÎNTRERUPERE/PRELUNGIRE DE REZIDENȚIAT PRIMITE LA DSP IAȘI DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.01.2016