Home Comunicate de presa 23 Septembrie – Participare a Direcției de Sănătate Publică Iași la evenimentul...

23 Septembrie – Participare a Direcției de Sănătate Publică Iași la evenimentul Run4Life

347
0

Direcția de Sănătate Publică Iași prin Compartimentul de Evaluare și Promovare a Sănătății a participat pe data de 23.092023, la evenimentul Run4Life  desfasurat pe Stadionul Municipal Emil Alexandrescu din Copou ce a avut ca scop  promovarea mișcării sănătoase, a stilului de viață sănătos.

Evenimentul a fost organizat în cadrul programului MARATONUL SANITAR derulat de către Serviciul Voluntar de Ambulanță și Direcția de Sănătate Publică Iași , în colaborare cu Primăria Municipiului Iaşi, I.S.U.J. Iaşi – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi – Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității;, Fotbal Club Politehnica Iaşi şi Şcoala Internaţională Spectrum Iaşi, cu sprijinul strategic al Clubului Fabrica de Voluntari, sponsorizat de către Decathlon Iaşi şi – Oxygen Sports & SPA Iaşi.

In cadrul evenimentului reprezentanții Compartimentului de Evaluare și Promovare a Sănătății din cadrul DSP Iași împreună cu ceilalți colaboratori au au oferit informații celor interesați despre promovarea mișcării sănătoase, a stilului de viață sănătos, măsuri  de acordare a primului ajutor și multe alte informații utile.

Doritorii au putut participa în mod gratuit la una sau mai multe dintre curse

– cursa copiilor

– cursei familiei

– cursa bunicilor

– cursa mămicilor

– cursa taticilor

Previous articleOperatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru achizitia de Licente Office Home and Buiness 2021 English; cantitate – 50 pachete
Next articleInvitatie de participare – FURNIZARE/IMPLEMENTARE