Home General 𝟏𝟗 𝐦𝐚𝐢 – 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞

𝟏𝟗 𝐦𝐚𝐢 – 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞

458
0

Medicina de familie este un bastion ancestral al sănătății! Această specialitate este ca un vechi copac care a rezistat testului timpului, rădăcinile sale fiind adânc înfipte în istoria medicinei. Cu rădăcini puternice ce se întind pe meleaguri străvechi, medicina de familie se remarcă ca fiind cea mai veche specialitate medicală, cu experiență și înțelepciune dobândite de-a lungul secolelor devenind pilon de încredere în comunitate.

Este unanim acceptat că medicii de familie reprezintă temelia unui sistem de îngrijiri de sănătate complet.  Medicii de familie sunt singurii medici pregătiţi să ofere îngrijire medicală completă și personalizată, de la naștere până la bătrânețe.

Cu ocazia Zilei Medicinei de Familie, Direcția de Sănătate Publică vă transmite cele mai călduroase urări! Sunteți eroii discreți și indispensabili ai sistemului medical, cărora le datorăm sănătatea și binele comunităților noastre. Vă apreciem devotamentul, cunoștințele și abilitățile medicale de excepție, dar și modul unic în care creați conexiuni profunde cu pacienții voștri.

În fiecare zi, sunteți acolo pentru a oferi îngrijire de calitate, pentru a preveni și trata afecțiuni, pentru a răspunde cu înțelegere și empatie la nevoile pacienților. Sunteți farul de lumină care îi ghidează pe cei în nevoie și le oferiți siguranța că nu sunt singuri în fața provocărilor de sănătate.

Vă mulțumim pentru că sunteți o prezență constantă în viețile pacienților, pentru că îi încurajați să adopte un stil de viață sănătos, pentru că promovați prevenția și vaccinarea, contribuind astfel la crearea unor comunități mai sănătoase și mai fericite.

La Mulți Ani, dragi medici de familie! Să aveți mereu energie, inspirație și satisfacție în munca voastră nobilă. Sunteți pilonii esențiali ai sistemului de sănătate și aprecierea noastră față de voi este nemăsurată. Continuați să faceți minuni în cabinetul vostru și să aduceți zâmbete pe chipurile celor pe care îi îngrijiți.

Previous articleANUNŢ privind REZULTATUL SELECȚIEI DOSARELOR la examenul organizat de SCSP – DSP Iaşi pentru promovarea în funcţiile publice de execuţie de Inspector clasa I, grad profesional principal, la Serviciul control în sănătate publică – Compartiment inspecția și controlul factorilor de risc din mediul de viață și muncă
Next articleLISTA CU CERTIFICATELE DE CONFORMITATE CARE SE POT RIDICA DE LA D.S.P. IASI