Home Evaluarea si promovare sanatate “Evaluarea și promovarea sănătății orale” pentru copiii cu vârsta 6-14 ani din...

“Evaluarea și promovarea sănătății orale” pentru copiii cu vârsta 6-14 ani din mediul rural din județul Iași

42
0

Cu recunoștință dorim să aducem speciale mulțumiri către Inspectoratului Școlar Județean Iași pentru sprijinul esențial oferit în cadrul proiectului “Evaluarea și promovarea sănătății orale la copiii cu vârsta între 6 și 14 ani din mediul rural din judetul Iasi“ desfășurat de către Direcția de Sănatate Publică Iași, dedicat evaluării și promovării sănătății orale pentru copii.

Prin implicarea activă a Inspectoratului Școlar, am reușit să aducem acest proiect important în școlile din comunitățile rurale, oferind acces la informații esențiale și la servicii de evaluare orală pentru copiii care au cea mai mare nevoie de acestea. Efortul Inspectoratului Școlar Județean Iași a fost esențial în realizarea acestui proiect și în crearea unei schimbări pozitive în viața copiilor.

Împreună, am făcut pași importanți pentru a promova educația pentru sănătate și pentru a preveni problemele dentare prin intervenții timpurii. Acest proiect nu ar fi fost posibil fără angajamentul și colaborarea dumneavoastră, care au demonstrat încă o dată că sănătatea și educația copiilor noștri sunt o prioritate comună.

Previous articleCOMUNICAT DE PRESĂ “SMART SĂNĂTATE: DEZVOLTAREA CAPACITĂŢILOR DIGITALE ALE DIRECŢIEI DE SĂNĂTATE PUBLICĂ IAŞI” „PNRR: Fonduri pentru România modernă şi reformată!“
Next articleTABEL NOMINAL CU APROBARI PRIMITE LA D.S.P. IASI DE LA MINISTERUL SANATATII, INCEPAND CU 1 IANUARIE 2017 PRIVIND RECUNOASTEREA STAGIILOR EFECTUATE IN STRAINATATE SAU DINTR-UN ALT REZIDENTIAT PENTRU MEDICIII REZIDENTI DIN C.U.IASI