Home Evaluarea si promovare sanatate “Evaluarea și promovarea sănătății orale” pentru copiii cu vârsta 6-14 ani din...

“Evaluarea și promovarea sănătății orale” pentru copiii cu vârsta 6-14 ani din mediul rural din județul Iași

62
0

În cadrul proiectului “Evaluarea și promovarea sănătății orale la copiii cu vârsta între 6 și 14 ani din mediul rural“ desfășurat de către Direcția de Sănatate Publică Iași, ținem să menționăm implicarea Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași precum și a Universitătii Apollonia din Iași, care au demonstrat un profesionalism deosebit și o dedicare profundă față de sănătatea și educația copiilor din comunitățile noastre.

Datorită eforturilor și dedicării dumneavoastră, am reușit să evaluăm sănătatea oro-dentară și să oferim informații valoroase despre igiena orală și alimentația sănătoasă unui număr impresionant de 6530 copii din mediul rural, elevi la școlile din cele aproximativ 300 unități de învățământ din județul Iași. Până în prezent, proiectul a fost implementat cu succes în 19 din cele 93 de comune ale județului Iași.

Adresăm mulțumiri următorilor medici de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași: dr. Gavril Smaranda, dr. Haliga Cristina, dr. Iovan Ioanid, dr. Furmuzache Andreea, dr. Grijincu Adrian, dr. Trufanda Stefan, dr. Lodba Alexandru, dr. Cramba Diana, dr. Marciuc Mihaela, dr. Boaru Octavian, dr. Honciuc Elena, și următorilor medici de la Universitatea Apollonia din Iași: dr. Halitchi Gabriela, dr. Tomiță Daniela, dr. Cucoveica Oana, dr. Popescu Oana, dr. Haddad Laura, pentru tot efortul depus și pentru impactul pozitiv pe care l-ați avut și îl veți avea în continuare asupra sănătății și educației acestor copii.

Suntem recunoscători pentru parteneriatul nostru și pentru toate eforturile comune în realizarea acestui proiect de succes.

Previous articleRECOMANDĂRI PENTRU POPULAȚIE ÎN CAZ DE CANICULĂ
Next articleOperatorii economici interesati sunt invitati sa depuna oferta tehnica si financiara pentru achizitia de “ Echipament de protecție împotriva contaminării cu substanțe radioactive cu accesorii”