In atentia tuturor unitatilor medicale inregistrate in RUCM

CMI, CMA, CMG, SRL – medicale, LABORATOARE (analize medicale, alergologie – imunologie, anatomie patologie, etc).

Download:

În atenţia tuturor cabinetelor de medicina de familie, cabinetelor de specialitate, stomatologice, de laborator, privind completarea fişierului DSP_SAN_cabinete.xlsm:

  • Se completează sheeturile SAN, C1 şi C15;
  • Sheetul SAN: date despre cabinet, stânga sus şi cap. 1 specificând tipul de cabinet.
  • C1: numărul de consultaţii şi tratamente pe mediul urban sau rural şi pe grupe de vârstă în dreptul specialităţii cabinetului.
  • C15: referitor la personal:

Pentru cabinetul de medicina de familie:

Pentru personalul mediu sanitar se va completa pe coloana AH totalul si pe AJ din care femei, localizand specialitatea cadrului mediu in coloana B, de asemenea se va completa separat  personalul mediu pe grupe de varsta de la coloana G pana la coloana AD cu localizarea specialitatii care se gaseste in coloana B.

Pentru personalul cu studii superioare se vor complete coloanele AQ si AS, specialitatea de Medicina de Familie fiind pe randul 124, dupa care se completeaza pe grupe de varsta  din coloana G pana la coloana AD, specialitatea de medicina de familie fiind pe randul 205.

Pentru cabinetele de specialitate:

Cabinetele de specialitate vor completa la fel ca medicii de familie , in sensul ca se vor complete coloanele BL si BN, in ceea ce priveste cadrele medii, dupa care vor fi puse pe grupe de varsta cu localizarea specializarii asistentului medical in coloana B, la fel se procedeza si cu personalul cu studii superioare, medicii vor fi scrisi in coloana BU, respectiv BW, dupa care vor fi pusi pe grupe de varsta.

Pentru cabinetele stomatologice:

Cadrele medii vor fi inscrise in coloanele BI si BK , dupa care se specifica si grupa de varsta, iar medicii vor fi inscrisi in coloanele BR si BS, cabinetul stomatologic regasindu-se la randul 164, iar pentru completarea grupei de varsta se merge pe randul  245 pentru medicii dentisti.

Pentru laboratoarele medicale (laboratoare analize medicale, alergologie si imunologie, diagnostic cu ultrasunete, epidemiologie, explorari functionale, radiologie si imagistica medicala, recuperare  medicina fizica si balneofiziologie):

Cadrele medii se vor inscrie in coloanele BX, BZ, cu specificarea specialitatii cadrului mediu, dupa care se pun pe grupe de varsta, la fel, respectand coloana B.

Personalul cu studii superioare –coloanele CG si CI cu respectarea specialitatii din coloana B.

Alte articole...